www.brondbyhk.dk

Pølsesalg på Brøndby Stadion

Brøndby Håndboldklub har siden 2001 haft 3 boder på Brøndby Stadion. Pølsesalget har stor betydning for Brøndby Håndboldklub. Udbyttet er vigtigt både i økonomisk og social sammenhæng. Arbejdet skaber et godt socialt netværk i klubben, og økonomisk er vi også dybt afhængige af indtægterne fra pølsesalget.

Næste hjemmekamp
Se hvornår Brøndby IF spiller på hjemmebane og hvornår du har mulighed for at hjælpe her.

Godt for klubben - godt for dig
Vi får del i overskuddet fra pølsesalget i vores boder, og samtidig kan du optjene point, hver gang du hjælper til på Brøndby Stadion. Optjening af pølsepoint vil for én gang på stadion svarer til 100kr.

Du kan bruge dine pølsepoint til at betale:

• Kontingent, stævner o.lign. (point skal svare til det fulde beløb)
  • Købe sportstøj med rekvisition hos Sportigan i Hvidovre

Det er vigtigt at bemærke, at:

• der altid skal foreligge et bilag for køb
  • der kan ikke optjenes point med forventet efterbevilling
  • der kan ikke udbetales point i kontanter

Kontakt Conny, når du vil bruge dine pølsepoint. Det er vores kasserer Michelle, der står for opdateringen af 'pølselisten'.

Se hvor meget du har optjent: Pølselisten >>

Listen er opdateret i forhold til nedenstående:
Indtægt og udgifter til og med d. 31.01.2018
Inkl. dem der har valgt at betale kontingent med pølsepoint.

Online den 20.02.2018

Tilmelding:

ALLE tilmeldinger skal ske til Conny. Du skal sende din mailadresse til Conny, så vil du modtage mails om næste gang, der er pølsesalg på Brøndby Stadion.

Du optjener 100 pølsepoint pr. gang du deltager.

Vi ses på Brøndby Stadion

Tilmelding og koordinering
Conny Christensen
mobil 2078 4753