www.brondbyhk.dk

Medlemskab BHK

INDMELDELSE

BETAL KONTINGENT inden tirsdag d. 6. februar 2018 for 2 halvår af sæsonen 2017/2018 (1 februar 2018 - 1 august 2018).

Du melder dig ind i klubben ved at betale kontingent online:
Senior kontingentbetaling >>

Ungdom kontingentbetaling >>
(Du kan betale passivt kontingent under både ungdom og senior!)

Du køber et medlemskab i Brøndby Håndboldklub. Vær opmærksom på, at du kun betaler for et halvt år ad gangen og, at betalingen er bindende. Betaling af kontingent falder to gange årligt i september og i januar. Du kan se kontingentsatser inde i systemet eller her på siden under Kassereren & Kontingent.

VEJLEDNING
Vejledning, jeg er meldt ind og har betalt online før >>
Vejledning, jeg skal betale online første gang/indmeldelse >>

Jeg ønsker at betale kontingent med mine pølsepoint
Hvis du ønsker at betale din kontingent med pølsepoint, skal du ikke betale kontingent via systemet, men sende en mail til Michelle Ljungstrøm kasserer@brondbyhk.dk med følgende informationer:

• Navn(e) på spilleren/spillerne som skal betale kontingent
  • Hold (fx U10 pige, dame senior el.lign.)

Michelle sørger for betaling og opdatering af pølselisten.

UDMELDELSE
Du udmelder dig ved at sende en mail til Michelle Ljungstrøm kasserer@brondbyhk.dk

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til, hvordan du tilmelder dig, betaler kontingent eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os!

Michelle Ljungstrøm, kasserer
kasserer@brondbyhk.dk

telefon: 2989 0077
Conny Christensen, formand